Pogosto zastavljena vprašanja

Kako poteka dostava naročenih izdelkov in koliko časa potrebujete za dostavo?

Na območju Maribora, Slovenske Bistrice ter Ptuja dostavljamo sami. Vsa naročila oddana do 12.00 so dostavljena naslednji delovni dan. Dostavo vršimo od ponedeljka do petka.
Na širšem območju Slovenije za dostavo poskrbi naš pogodbeni partner, kurirsko podjetje GLS. Dostava se v tem primeru vrši v torek, sredo, četrtek in petek. Samo tako vam lahko namreč zagotovimo sveže izdelke.

Kakšna je cena dostave?

Cena dostave je odvisna od zneska naročila. Za naročila do 5 € je strošek dostave 5 €, za naročila med 5,01 € in 19,99 € je strošek dostave 2 €. Za vsa naročila nad 20 € je dostava brezplačna.

Je možno naročilo prevzeti na sedežu podjetja?

Naročilo lahko prevzamete tudi na sedežu podjetja na naslovu Ptujska cesta 74, 2331 Pragersko. Od ponedeljka do petka med 7.00-14.00.

Kaj pomeni dopeka?

Dopeka so vsi izdelki, ki jih do popolnosti loči samo nekaj minut. Naročeni izdelki so pečeni do 95 %, nato jih zapakiramo in so pripravljeni za dopeko. Z dopeko kruh ali pekovski izdelek dobi hrustljavo skorjo in svežino. Dobra stran izdelkov iz dopeke je, da jih imate lahko vedno na zalogi, saj jih lahko tudi zamrznete in jih tako dopečete, ko jih potrebujete.

Kakšna je pravilna priprava izdelkov iz dopeke?

Izdelke iz dopeke položite na pekač, obložen s peki papirjem, in jih v vnaprej segreti pečici na 190-200 stopinj Celzija dopečete. Za večjo hrustljavost izdelke pred pečenjem poškropite z vodo. Čas dopeke za kruhe je 15-18 minut, čas dopeke za pekovske izdelke pa 6-8 minut. Ko so izdelki pečeni, jih za nekaj minut pokrijte z bombažno krpo.

Kateri izdelki so na voljo v dopeki?

Vsi izdelki v kategoriji Kruh (link na https://www.hlebceknadom.com/product-category/kruh/) in kategoriji pekovsko pecivo (link na https://www.hlebceknadom.com/product-category/pekovsko-pecivo/).

Kako pravilno hraniti izdelke iz dopeke?

Izdelke iz dopeke lahko na sobni temperaturi v originalni embalaži hranite do 3 dni. V zamrzovalniku pa do 3 mesece.

Lahko izdelke za dopeko pogrejem v mikrovalovni pečici namesto v pečici?

Ne, tega vam ne priporočamo. Mikrovalovna pečica ni namenjena pečenju, ampak segrevanju živil, zato za dopeko ni primerna izbira.

S katerimi certifikati lahko zagotavljamo kakovost naših izdelkov?

Naša pekarna ima veliko certifikatov različnih organizacij in inštitutov, s katerimi dokazujemo ustreznost in kvaliteto svojih izdelkov. Med drugimi imamo IFS certifikat, UTZ certifikat, certifikat RSPO in certifikat zajamčena tradicionalna posebnost za prekmursko gibanico.
IFS standard dokazuje, da so živila, ki jih proizvajamo, s svojo varnostjo in kakovostjo skladna z najzahtevnejšim svetovnim merilom. Združuje zahteve sistema HACCP po Codex Alimentariusu, poleg tega pa še pravila dobre proizvodnje, poslovne in higienske prakse, sledljivosti, označevanja in zagotavljanja zaščite živil.
Certifikat RSPO posamezniku zagotavlja, da so člani RSPO, ki proizvajajo ali fizično ravnajo s trajnostnim palmovim oljem s certifikatom RSPO (CSPO), pridobili certifikat RSPO. Vključuje zagotovilo, da se je član zavezal k trajnostnim zahtevam in jih spoštoval.
Certifikat zajamčena tradicionalna posebnost za prekmursko gibanico (ZTP) potrošniku zagotavlja, da se proizvajalec drži predpisane recepture, postopka in oblike, ki je predpisana za prekmursko gibanico.

Kakšne recepte uporabljate za izdelavo naših izdelkov?

V naši pekarni pripravljamo izdelke po preverjenih receptih, nekateri so stari že vrsto let in so jih uporabljale že naše babice, kar priča o tem koliko nam pomeni tradicija. Ker pa je izrednega pomena, da gre podjetje v korak s časom, pa smo seveda tudi mi na tem področju recepte modernizirali bodisi s strani postopkov, tehnologije ali sestavin.

Ali imate v ponudbi tudi poročne torte?

Seveda. Naše slaščičarke so prav mojstrice pri pripravi vseh vrst in oblik poročnih tort. Pri naročilu poročne torte prisegamo na individualen pristop, kar pomeni, da prisluhnemo željam bodočih mladoporočencev. Seveda pa z veseljem tudi svetujemo in pomagamo pri odločitvi. Glede naročila poročne torte smo Vam na voljo na komerciala@hlebcek.si ali na telefonski številki 02 803 72 39 (pon.-pet med 7.00-13.00).

Ali imate v ponudbi tudi torte brez glutena?

Tort brez glutena trenutno v naši ponudbi nimamo.

Ali torte tudi dostavljate?

Zaradi specifičnih zahtev pri dostavi tort, se o možnostih dostave dogovorimo ob naročilu.

Katere plačilne sistem vse imate na voljo?

Naročilo oddano v naši spletni trgovini lahko plačate po povzetju, s plačilno kartico ali PayPalom.

Kakšno je minimalno naročilo v spletni trgovini hlebceknadom.com?

Minimalnega naročila ni.

Kako lahko oddam naročilo na spletni trgovini hlebceknadom.com?

Oddaja naročila v spletni trgovini je zelo enostavna. V košarico dodate izbrane izdelke s klikom na Dodaj v košarico. Ko ste košarico napolnili z vsemi izdelki, nadaljujete na blagajno, vpišete svoje podatke, izberete način plačila in oddate naročilo.

KONTAKT

Hlebček d.o.o.
Ptujska cesta 74
2331 Pragersko

www.hlebcek.si

komerciala@hlebcek.si
02 803 72 39

PRIJAVI SE NA E-NOVICE

NAROČILO PO TELEFONU

Za naročilo po telefonu nas pokličite 02 803 72 39
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram