Dostava

Na območju Maribora, Slovenske Bistrice ter Ptuja dostavljamo sami. Ta naročila zberemo do 13. ure ter dostavimo naslednji dan. Dostava se vrši od ponedeljka do sobote.

Na širšem območju Slovenije pa dostavljamo z pomočjo podjetja DPD. Tukaj je pa postopek nekoliko daljši. Zaradi nekaterih omejitev, dostavljamo samo v torek, sredo, četrtek in petek. Vse to samo v želji, da dobite resnično sveže dobrote. Od naročila do dobave preteče 2 dni, razen od naročil med petkom in nedelje, takrat je dostava v torek. Zavedamo se, da je to veliko, sploh v pričakovanju na slastne dobrote.

Zakaj je temu tako. Ko oddate naročilo, naši pridni peki začnejo z izdelavo Vaših dobrot, namenjenih posebej za Vas. Vsaka gospodinja pa seveda ve, da za resnične dobrote so potrebni znanje, ljubezen in potrpežljivost. Kruh se najprej zamese, oblikuje in nato potrpežljivo čaka, da vzhaja. Pri nekaterih izdelkih ta postopek traja tudi 6 ur in več. Nato gre v peč in, ko je pečen ter ohlajen, se spakira posebej za Vas in nato začne pot proti Vašemu domu. Enostavno, kajne? Ker podjetje GLS dostavlja v ponedeljek pakete, ki so prispeli v njihovo skladišče v petek, zato v ponedeljek ne moremo dostavljati pekovskih dobrot.

Cena dostave:

  • Za naročila do 5 € je strošek dostave 5 €
  • Za naročila med 5 € in 20 € je strošek dostave 2 €
  • Za naročila nad 20 € je dostava brezplačna